NK Žalec | Za žalskimi nogometaši uspešne priprave na obali
21900
post-template-default,single,single-post,postid-21900,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Za žalskimi nogometaši uspešne priprave na obali

V minulem tednu je Nogometni klub Žalec gostoval na slovenski obali. V prvem delu tedna so se na Primorskem na nadaljevanje sezone pripravljali nogometaši selekcij U15 in U17, ki so pod vodstvom trenerja Grege Brgleza, kljub za obalo ne najbolj značilnem vremenu, opravili pet zelo kakovostnih treningov in odigrali prijateljsko tekmo z ekipo Dekanov. Fantje so poleg treningov z druženjem utrjevali tudi medsebojne vezi, izvrsten ekipni duh bo vsekakor našim nogometašem pomagal pri premagovanju izzivov drugega dela sezone. “Pohvaliti moram fante, ker so zares zavzeto in pridno trenirali. Zanje je bila to prva izkušnja priprav s soigralci. Tako so za nekaj dni izkusili, kakšno je življenje in delo profesionalnih nogometašev. Razen nizkih temperatur, na kar seveda nimamo vpliva, se nad pogoji ne moremo pritoževati, namestitev v hotelu in hrana sta bili odlični, poleg sobe za video analizo, smo imeli za regeneracijo na voljo tudi bazen.” je po pripravah misli strnil trener Grega Brglez.

Intenzivno se na nadaljevanje tekmovanja pripravlja tudi članska ekipa. Varovanci Dejana Naprudnika so tako kot njihovi mlajši kolegi v Dekanih in Kopru opravili pet treningov ter odigrali tekmo z ekipo Dekanov. Navdušeni, ker so telovadnico za nekaj dni znova zamenjali za veliko nogometno igrišče, so fantje brez večjih naporov in poškodb opravili začrtano delo. Trener Dejan Naprudnik je bil s pristopom žalskih nogometašev zelo zadovoljen: “Kljub temu, da fantje niso vajeni tako napornega ritma treningov, so zimske priprave oddelali maksimalno zavzeto. Pogoji za trening, namestitev in hrana so bili kot vsako leto odlični, zato se vedno znova radi vračamo v Ankaran. Najbolj pomembno je, da so se vsi s priprav vrnili zdravi in bodo tako nared za sklepni del treningov pred nadaljevanjem tekmovalne sezone. Naše misli so že usmerjene na zelo pomembno tekmo z ekipo Šmartnega.”