NK Žalec | Vabljeni na poletni nogometni kamp Luka!
21914
post-template-default,single,single-post,postid-21914,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Vabljeni na poletni nogometni kamp Luka!

Skoraj natanko leto dni je minilo, odkar nas je zapustil dolgoletni predani žalski nogometni “oče” Ciril Naprudnik, ki smo ga vsi bolje poznali kot Luko. V spomin na vedno nasmejanega nogometaša, trenerja, mentorja, častnega predsednika in največjega navijača NK Žalec, ki je bil klubu popolnoma predan do svojega prezgodnjega slovesa, bomo v letošnjem letu v Žalcu organizirali otroški nogometni kamp Luka, ki je namenjen mladim nogometašem med letniki 2005 in 2011. Otroci bodo v sklopu kampa poleg nogometnih veščin utrjevali tudi prijateljske vezi, sklepali nova športna poznanstva in tako aktivno preživeli del poletnih počitnic. Kamp bo potekal od 2. do 6. julija na igrišču NK Žalec. Otroke bomo sprejeli ob 7.30 ter jih staršem oddali ob 16.30, v času kampa bomo poskrbeli za zajtrk, topel obrok in zadostno količino napitkov. Poleg igranja nogometa, nas bodo obiskali tudi posebni gostje, letošnja rdeča nit kampa pa je seveda svetovno prvenstvo v Rusiji, ki bo potekalo ravno v tem času. Otroci bodo za delo in prosti čas prejeli tudi opremo – dve majici KAMP LUKA, kratke hlačke, bidon in kapo. Cena petdnevnega kampa je 120 evrov. Prijavnice lahko oddate trenerjem NK Žalec ali jih pošljete na elektronski naslov nkzalec@gmail.com. 

>> Oglej si letak

Otroci bodo v družbi naših trenerjev preživeli pet aktivnih dni, v katerih bodo poleg piljenja nogometnih veščin sklepali tudi nova prijateljstva!