NK Žalec | Pregled jesenskega dela sezone: Selekcija U-15
21971
post-template-default,single,single-post,postid-21971,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Pregled jesenskega dela sezone: Selekcija U-15

Prehod iz mlajših v starejše dečke je vedno prav poseben izziv. Mladi nogometaši začnejo spoznavati skrivnosti in zakonitosti velikih nogometnih igrišč, to pa od trenerjev zahteva določeno mero potrpežljivosti. In obilico trdega dela. »Na začetku sezone se je poznalo, da fantje še niso navajeni na veliko igrišče in to se je odražalo tudi na rezultatih. Ampak priznati moram, da fantje zelo pridno delajo na treningih in to se je nenazadnje odražalo tudi na rezultatih v nadaljevanju sezone, ko smo se denimo povsem enakovredno kosali tudi z vodilnima ekipama lige NK Celje in Šampionom,« misli o tekmovalnem delu jesenskega obdobja strne trener ekipe Dejan Naprudnik.

Ekipa U-15 je prvi del sezone končala na 7. mestu prve lige starejših dečkov MNZ Celje, a razlike na sredini lestvice so majhne, naše fante od 3. mesta loči le šest točk. »Delamo vse bolje in bolje, zato sem prepričan, da bomo v drugem delu sezone še napredovali. Veliko pozornosti namenjamo tehniki, koordinaciji, seveda pa tudi igri v prostoru. Zadovoljen sem z vnemo, ki jo fantje kažejo na treningih in to je podlaga za dobre predstave na tekmah. Brez tega ne gre in vesel sem, da se nogometaši tega zavedajo. Med zimo bomo več pozornosti namenili tudi fizični pripravi in vajam za moč ter koordinaciji,« zaključuje Dejan Naprudnik. Tako kot lani se bodo tudi letos mladi nogometaši v februarju odpravili na zimske priprave na slovensko obalo.

Zimski urnik treningov:

Torek: 18:30 – 20:00 (OŠ Griže)

Petek: 15:30 – 17:00 (OŠ Griže)

Sobota: 11:30 – 12:45 (OŠ Žalec)

Seznam nogometašev selekcije U-15 najdete TUKAJ.